Festa de campanya. ERC Campredó


Avui no és hora de reflexionar amb serenitat, sinó de gaudir d'un autèntic moment de plaer! Entusiasme... per l'acte d'ERC de Campredó que vàrem celebrar ahir al vespre al Casal Francesc Llop, que va reunir molts campredonencs i moltes campredonenques al voltant d'un projecte que ha implicat moltíssima gent i que ens ha de portar a un model de poble radicalment distint. I és que hem gaudit d'allò més sentint el nostre candidat, l'amic de tota una vida, Damià Grau!!! L'amic Jordi Caballé, el fitxatge estel·lar dels independentistes campredonencs, ha introduït l'acte de manera emotiva i casolana, com ha de ser, dient que era nét de Pepe "el Mono" i Pepe "de Tomates", per passar a reivindicar el seu paper com a candidat nostrat a la llista municipal i dir amb la boca plena que està orgullós de ser un de nosaltres. També ha presentat el nostre cap de llista al municipi, Josep Felip Monclús, que ens ha fet cinc cèntims del seu projecte  i ens ha donat tot el seu suport al grup de Campredó.


I hem escoltat emotivament Damià, el millor candidat dels que es fan i es desfan!!! I ha parlat amb sentiment,  ha detallat els nostres punts cardinals, i en cap moment ha venut fum... car s'ha apartat completament de la típica enumeració d'obres magnificents i irrealitzables. S'ha centrat amb allò que és factible, allò que està a les nostres mans, i ha reivindicat el poble de les persones. Damià ha d'encapçalar una nova manera de fer a Campredó, des de la catalanitat, des de la campredonitat, sense sucursalismes, des del treball del dia a dia per un poble que ha inaugurat una estació en el camí, l'EMD, i que aspira a la seua plenitud irrenunciable!!!  Després ens ha presentat a totes i a tots amb gran estima, i ens ha fet tantíssima il·lusió construir el nom Campredó entre els vuit membres d'ERC uniformats amb les nostres camisetes de les lletres. I ens havia d'acompanyar tota la gent present del Grup de suport, persones de totes les edats i condicions que volen ajudar-nos a la construcció de la nostra Itaka que parlava abans: el poble de la cultura i el patrimoni, de la indústria i l'ensenyament, de l'esport i l'agricultura, de Font de Quinto i Soldevila, del Pom i el Racó, de cadascun dels nostres carrers... el Campredó templer i el del segle XXI, sense servilismes i amb autoestima, amb certàmens firals que ens col·loquen al mapa cultural i lúdic català i festes majors arreladíssimes a la terra i a la ciutadania. Un poble amb aire fresc, Esquerré dixit.  


Les frases anteriors s'han escrit  des de l'entusiasme, i em queda escriure des de l'estima. L'estima per Damià, futur alcalde, però més important que ser alcalde, és ser l'amic dels moments bons i dels dolents, i això no ho canviarà la nit del 22 de maig sortosament. L'estima per tota la resta de companys/es que compartim un ideal que ens uneix i ens agermana cada cop més: aquest és el nostre primer gran triomf!!! I estima pel que representa Campredó per a tots/es nosaltres.