Campredó Agrícola i Comercial




El certamen firal dels comerciants campredonencs  s’ha de promoure adequadament per tal que esdevingui  un aparador essencial per al comerç local. La regidoria de promoció econòmica i turística de l’EMD ha de dinamitzar aquesta àrea amb una estreta col·laboració amb l’Associació Campredó Actiu mitjançant iniciatives diverses de promoció comercial. Ens calen trets identificatius del producte elaborat a Campredó i la unitat d’acció entre els comerciants i el govern de l’EMD. Crearem la Diada del producte campredonenc, com una  jornada d’aparador dels productes locals.
El mercat a la plaça dels dimarts al matí és una eina que s’ha d’aprofitar per a la difusió comercial de productes diversos. Cal una regulació adient. Des del govern local s’han de buscar els mecanismes de promoció d’aquesta activitat i la seua dinamització adient. La riquesa de l’horta de Campredó ha de ser tot un referent.
Quant a l’àmbit agrícola, cal un important esforç envers la millora i adeqüació de les vies de comunicació dintre del terme. El lliure accés a l’horta de Soldevila o el Ribé, i als nuclis de  Font de Quinto i Raval del Pom, ha de ser garantit i acabar amb els greus inconvenients dels darrers mesos que han perjudicat notablement la vida ciutadana i laboral.

Quant als camins rurals, s’ha de  combinar el seu paper com a via d’accés laboral amb el de via lúdica, amb l’articulació del vessant lúdic amb el mínim de perjudici per als i les usuaris/àries. El govern local mai no es pot desentendre de les problemàtiques ciutadanes.