Un gran grup, una gran motivació


El projecte d'esquerra a Campredó l'encapçala Damià Grau. Al seu voltant gira una candidatura per a l'EMD i un grup humà amb notable projecció, al qual anem incorporant peces setmanalment. Estem formant una secció local àmplia i consolidada, amb persones de totes les edats que s'apropen a ERC fruit de l'incansable treball dels darrers anys.

Damià Lluís Grau i Arasa (42 anys). Casat i amb dos fills, és treballador autònom i regeix la seua pròpia empresa al polígon industrial Catalunya sud . Va cursar el batxillerat en un institut tortosí. Ha pres part en  alguns cursos acadèmics: curs de prevenció de riscos laborals , curs de creació d'empreses a la Universitat Catalana d'estiu, etc. És el president de l'Associació cultural Soldevila i el portaveu i anima mater  de la Fira al carrer de Campredó (Mestràlia, Curt-redó i C@mpredo.net). El seu treball en l'àmbit cultural l'ha portat a la difusió de la música popular i els elements patrimonials templers campredonencs. Políticament ha estat  vinculat a l'àmbit de l'independentisme extraparlamentari  des de l'adolescència. Es va incorporar al Grup de suport a ERC-Campredó el 2007 i n'és militant des de l'any següent.


Josep Esquerré i Navarro (43 anys). És natural d'Amposta i resideix a Campredó des de 1998. Casat i amb dos fills, és responsable d'organització i sistemes en una important empresa paperera comarcal, i també empresari local. Ha realitzat nombrosos cursos sobre recursos humans i prevenció de riscos laborals. i molts  altres àmbits. Ha estat durant molts anys un dels motors de l'AMPA del col·legi Port-rodó. Està estretament vinculat a l'esport ampostí., com a exjugador d'handboll, tennis i de l'associació de futbol veterans. Ha estat el representant d'ERC al Consell Assessor de Campredó, i una de les persones que més ha aportat a la redacció de l'actual EMD. Milita a ERC des de 2008.


Roser Bel i Príncep (45 anys). És administrativa. Ha estat membre activa de l'AMPA del col·legi Port rodó durant molts anys. Molt vinculada al món de l'esport a partir del canicros i curses de muntanya i bici. Forma part del grup de jota local. Pren part en la candidatura com a independent.


Emigdi Subirats i Sebastià (43 anys). Casat i amb dos fills, és llicenciat en filologia anglogermànica per la URV. Com a escriptor ha publicat 4 novel·les, tres biografies, 3 llibres d'història comarcal, i nombrosos relats i reculls poètics. Membre actiu de Soldevila, la plataforma cultural campredonenca que ha tirat endavant nombroses activitats en els àmbits del patrimoni templer, la música tradicional i la literatura ebrenca. Ha estat vinculat a l'independentisme extraparlamentari des de l'adolescència. Va presentar ERC al Consell Assessor de Campredó entre 1999-2002. Milita a ERC des de 2008.


Jordi Caballé i Valls (29 anys). És economista, Diplomat en ciències econòmiques i empresarials per la URV, i Màster en direcció financera per la UPF. Va ser el primer president de l'Associació Campredó jove. Té una aguerrida afecció pels correbous i és una enamorat de la festa major campredonenca. S'ha incorporat com a independent al grup d'ERC-Campredó aquest any 2011, i serà el candidat campredonenc a la llista d'ERC al municipi.


Robert Tajada i Melich (25 anys). És mecànic. Ha estudiat el cicle formatiu de grau mitjà en electromecànica de vehicles. Vinculat al món de la música tradicional, forma part de grups ebrencs com Saragatona i Va de vent. Toca els sacs de gemecs i el tabal. Vinculat a ERC des de 2008.




Gerard March i Mayo

(39 anys). És administratiu. Ha cursat estudis d'FP2, branca administrativa i comercial, i un curs d'introducció a les ciències empresarials per la UOC. És un dels principals impulsors de l'AMPA del col·legi de Campredó. També està altament vinculat al món de l'esport campredonenc, darrerament com a membre de  l'associació Campredó esport que tira endavant les curses de muntanya i el Canicros. També té una alta participació en l'organització de la fira al carrer de Campredó. Relacionat amb Soldevila des de principis dels anys 1990.


Olívia Curto i Machí (29 anys). Llicenciada en psicologia per la URV. Ha fet estudis de Teràpia familiar. Va ser una de les fundadores de l'Associació Campredó jove. Milita a ERC des de 2008.