Campredó Esportiu





CAMPREDÓ ESPORTIU
La regidoria d’esports ha de gaudir d’un pes específic en l’organigrama del govern de l’EMD, ja que s’ha d’aplicar una política esportiva seriosa i encaminada a cohesionar tot l’entramat esportiu campredonenc actual, el qual  ha esdevingut força dinàmic durant els darrers anys. La planificació de l’esport campredonenc ha de passar molt específicament per la col·laboració estreta amb  les associacions estrictament esportives i històriques de la població: UE Campredó, Societat de Caçadors i Associació Campredó esport, i també comptar amb les aportacions d’altres com l’Associació Soldevila, l’AMPA o l’Associació de Jubilats i Pensionistes, que habitualment posen el seu gra de sorra en la dinamització esportiva. Cal millorar les infraestructures esportives actuals i, a la vegada, la gestió de les quals, ja que comptem amb un dèficit històric que ens ha perjudicat notablement.
Des d’ERC-Campredó  posarem en marxa un Pla de dinamització esportiva amb especial atenció a  àrees bàsiques:


L’esport base. Suport i dinamització dels equips del  futbol base recentment creats per tal d’ajudar a consolidar-los plenament. Igualment, suport a la consolidació de la pràctica del bàsquet entre l’alumnat del col·legi Port-rodó, mitjançant l’escola escolar del CB Cantaires. Aquests són dos projectes que hem ajudat a posar en marxa, la trajectòria dels quals ens interessa potenciar molt especialment.

Curses de muntanya i Canicross. Han situat Campredó al mapa esportiu ebrenc i català gràcies a la seua bona organització i pel fet que han esdevingut puntuables per als campionats de Catalunya. Cal felicitar-nos col·lectivament d’aquesta important fita esportiva d’unes proves atlètiques que han esdevingut una de les jornades estel·lars del calendari esportiu local i ebrenc. Molts/es campredonencs/ques hi prenen part ja que l’afecció a aquestes modalitats esportives està creixent. Cal fer una bona tasca de difusió i aprofitar la repercussió social que impliquen.

Esport i la gent gran. Suport a la pràctica esportiva de bitlles i incrementar l’oferta esportiva per a la gent gran amb altres modalitats.
Creació d’una Taula esportiva, que es reuneixi periòdicament i que doni cabuda a tots/es els i les esportistes locals, que practiquen modalitats esportives fora de la població: esgrima, atletisme, rem, etc.
Potenciar l’organització de cursos de natació i altres modalitats aquàtiques.
Organització de cursos d’escacs i dinamització de la seua pràctica entre joves i més grans.

Recuperació del torneig primaverenc de futbol sala.